Tulevikku vaatav ühistranspordi piletisüsteem

Ridango on kiirelt kasvav juhtiv tehnoloogia ettevõte kontopõhise transpordi piletisüsteemi, kontaktivabade maksete ja reaalaja infosüsteemide valdkonnas. Läbi meie tulevikutehnoloogial põhineva piletisüsteemi teeme elu linnades lihtsamaks ja mugavamaks pakkudes kiiret piletiostmise võimalust reisijatele ja efektiivset “võtmed kätte” piletitulu kogumise lahendust omavalitsustele ning transpordiettevõtetele.

2030-ndaks aastaks arvatakse üle 60% maailma elanikest elavat linnades. Kiire linnastumine ja inimeste kasvav mobiilsus nõuavad uudseid ja loovaid lahendusi.

Ridango töötas välja innovaatilise pangakaardi maksete süsteemi ühistranspordis, mis võimaldab tasuda sõidupileti eest kontaktivaba pangakaardiga viibates. 2018. aastal jõuavad viipemaksed kõikidesse Tallinna trammidesse, bussidesse ja trollidesse. Lihtne viibe pangakaardiga validaatori juures teeb piletisoetamise kiireks ja mugavaks.

Võtmelahendused:

    • Kontopõhine piletisüsteem
    • Kontaktivabad kaardimaksed
    • Reaalaja reisijate infosüsteem

Kontakt:
Argo Verk
Müügidirektor
+ 372 501 7938
argo.verk@ridango.com
www.ridango.com