Logistika suvekool

Logistika suvekooli fookuseks on liiklusohutus

Augusti lõpus toimub Tallinnas logistika suvekool ohutust liiklemisest nii maal, rööbastel, õhus kui ka vees kas liikumisvahenditega või ilma.

Tehnikaülikooli transpordiplaneerimise professori Dago Antovi sõnul keskenduvad nad sel aastal väga aktuaalseks kujunenud teemale – kuidas ohutult liigelda? „Kuid tavapärasest laiemalt tahame lisaks teeohutusele puudutada ka raudtee-, lennu- ja veeohutust, päästetemaatikat ja muidugi ka võimalusi tuleviku innovatiivsete lahenduste kaudu ohutust oluliselt parandada,“ kinnitab Antov.

Lugupeetud ITL või ITS-i liige, kutsume Sind osalema ja aktiivselt kaasa rääkima!

23.-24. augustil toimuva suvekooli fookus on neljal valdkonnal:

    • raudtee-, mere- ja lennundusohutus;
    • pääste- ja kiirabi mured ning probleemid liiklusohutuse tagamisel;
    • liiklusohutus Eesti maanteedel ja linnatänavatel;
    • kas ja kuidas tuleviku IT lahendused suudavad muuta liikluse ohutuks?

Suvekoolis peavad ettekandeid tippteadlased ja -spetsialistid, näiteks Maanteeameti peadirektor Priit Sauk, Nordica piloot ja tehnikakõrgkooli lektor Rauno Raju ning tehnikaülikooli transpordiplaneerimise professor Dago Antov. Vaata kõiki esinejaid siit.

Lisainfo, programm ja registreerimine: www.logistikasuvekool.ee

Logistikavaldkonna suvine tippsündmus toimub Tehnopolise majas, Tallinnas. Korraldajad on Tallinna Tehnikakõrgkooli logistikainstituut koostöös PROLOG – Eesti Tarneahelate Juhtimise Ühingu ning TTÜ logistika ja transpordi teaduskeskusega.

Lisainfo

Dago Antov, Tallinna Tehnikaülikooli inseneriteaduskonna professor Sven Kreek, transpordiohutuse lektor, Tallinna Tehnikakõrgkool Kalle Uusmaa, PROLOG – Eesti Tarneahelate Juhtimise Ühing
www.logistikasuvekool.ee

Place: Tehnopol, Teaduspargi 6/1, Tallinn
Event start: 23-08-2018 00:00 (GMT +02:00)
Event end: 24-08-2018 00:00 (GMT +02:00)

Add to Calendar 23-08-2018 00:00 24-08-2018 00:00 Europe/Tallinn Logistika suvekool Augusti lõpus toimub Tallinnas logistika suvekool ohutust liiklemisest nii maal, rööbastel, õhus kui ka vees kas liikumisvahenditega või ilma. Tehnopol, Teaduspargi 6/1, Tallinn